👷‍♂️ Rruga do të lidhë fshatin Grekan të bashkisë Belsh, me fshatin Gjyrale të bashkisë Cërrik. Me financim të Qeverisë Shqiptare, ky aks do të nxisë rritjen e zhvillimit ekonomik të banorëve, duke rritur mundësitë e reja për investime në fushën e bujqësisë dhe blegtorisë.  🚘🏡

 

 

https://i1.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/01/a.mateaz.jpg?fit=850%2C550https://i1.wp.com/bashkiabelsh.al/wp-content/uploads/2020/01/a.mateaz.jpg?resize=150%2C150bashkiabelshGaleria👷‍♂️ Rruga do të lidhë fshatin Grekan të bashkisë Belsh, me fshatin Gjyrale të bashkisë Cërrik. Me financim të Qeverisë Shqiptare, ky aks do të nxisë rritjen e zhvillimit ekonomik të banorëve, duke rritur mundësitë e reja për investime në fushën e bujqësisë dhe blegtorisë.  🚘🏡    Qyteti i liqeneve karsktike