Njoftime

NJOFTIM/ Dëgjesa e parë publike për Vlerësimin Strategjik Mjedisor në kuadër të hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor të territorit të Bashkisë Belsh

Dëgjesa e parë publike për Vlerësimin Strategjik Mjedisor në kuadër të hartimit të Planit të Përgjithshëm Vendor të territorit të Bashkisë Belsh. Bashkia Belsh ka vendosur të organizojë dëgjesën e parë publike në kuadër të…
Lexo më shumë...
Njoftime

Njoftim për përzgjedhjen e aplikantëve për punonjës të shërbimit zjarrfikës(MZSH) në Bashkinë Belsh

Te gjithë të interesuarit duhet të paraqiten pranë Bashkisë Belsh me dokumentacionin e nevojshëm. Dokumentacioni i nevojshëm për të marrë pjesë në testimin fizik, per punonjësit të nivelit bazë permban: kërkesë drejtuar institucionit të bashkisë(drejtorisë/sektorit…
Lexo më shumë...
Njoftime

Qeveria financon planet vendore per 7 bashki, midis tyre edhe Bashkia e Belshit

7 bashki: Mirditë, Pukë, Gramsh, Belsh, Përmet, Këlcyrë, dhe Kolonjë do të mbështeten financiarisht nga Qeveria për hartimin e Planeve të Përgjithshme Vendore gjatë vitit2017. Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni gjatë një takimi informues…
Lexo më shumë...
12