Koncert me rastin e festave te 28-29 Nentorit

Bashkia Belsh ne bashkpunim me Shkollen e Mesme dhe 9-vjecare Belsh orgazojne cdo vit Koncert (Kenge , Valle , Recitime , Poezi), me rastin e festave te 28-29 nentorit ne Shtepine e Kultures Belsh.

bashkiabelshBashkia Belsh ne bashkpunim me Shkollen e Mesme dhe 9-vjecare Belsh orgazojne cdo vit Koncert (Kenge , Valle , Recitime , Poezi), me rastin e festave te 28-29 nentorit ne Shtepine e Kultures Belsh.Qyteti i liqeneve karsktike
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

Nov 27 2019 - Nov 28 2019

Location

Belsh
Category