7 bashki: Mirditë, Pukë, Gramsh, Belsh, Përmet, Këlcyrë, dhe Kolonjë do të mbështeten financiarisht nga Qeveria për hartimin e Planeve të Përgjithshme Vendore gjatë vitit2017. Ministrja e Zhvillimit Urban, Eglantina Gjermeni gjatë një takimi informues…
Lexo më shumë...