Kryeministri Edi Rama, Sekretari i Përgjithshëm Taulant Balla inspektim të punimeve të Ujësjellësit të Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes Urbane Belsh.

Kryeministri Edi Rama, Sekretari i Përgjithshëm Taulant Balla inspektim të punimeve të Ujësjellësit të Dumresë si dhe përmbylljen e projektit të Rilindjes Urbane Belsh.

Bashkë me kryeministrin e Shqipërisë z. Edi Rama, Kryetarin e grupit Parlamentar të PS z. Taulant Balla dhe deputetin z….
Read More
‍Shëtitje buze liqenit në qendrën e re!

‍Shëtitje buze liqenit në qendrën e re!

👷‍♂ Vazhdojne punimet per perfundimin e promenades, korsisë së biçikletave rreth liqenit të Belshit, Faza III. 🏃🏻‍♂Shëtitje buze liqenit në qendrën…
Read More
PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS, THIRRJA V

                    Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 395,…
Read More
PLANI I PERFORMANCËS AFATMESËM BUXHETORE 2020 2022  BASHKIA BELSH

PLANI I PERFORMANCËS AFATMESËM BUXHETORE 2020 2022 BASHKIA BELSH

  Shkarko ketu
Read More
Vijojnë me ritme të larta punimet në aksin Grekan-Shelg-Gjyrale.

Vijojnë me ritme të larta punimet në aksin Grekan-Shelg-Gjyrale.

👷‍♂️Vijojnë me ritme të larta punimet në aksin Grekan-Shelg-Gjyrale. Aksi lidh bashkinë Belsh me bashkinë Cërrik, duke nxitur aksesin e…
Read More
Nënshkruhet marrëveshja për realizimin e projektit “All-in One Solar LED Street Lights”.

Nënshkruhet marrëveshja për realizimin e projektit “All-in One Solar LED Street Lights”.

Në ambientet e Bashkisë Belsh, Ambasadori i Republikes Bullgare z. Momcil Rajchefski dhe kryetari i bashkisë Belsh, Arif Tafani. nenshkruam…
Read More
Ministrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin e Belshit , në zonën e Dumresë

Ministrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin e Belshit , në zonën e Dumresë

Ministrja Belinda Balluku, së bashku me drejtorin e #AKUM, Alqi Bllako dhe kryebashkiakun e Belshit, Arif Tafani, inspektuan punimet në ujësjellësin…
Read More
URIMI I KRYETARIT TË BASHKISE BELSH Z. ARIF TAFANI PER VITIN E RI 2020!

URIMI I KRYETARIT TË BASHKISE BELSH Z. ARIF TAFANI PER VITIN E RI 2020!

                        Vëllezer dhe motra! Bashkëqytetarë të Belshit. Më lejoni që…
Read More
Rikonstruksioni i rrugës Grekan – Shelg– Gjyralë.

Rikonstruksioni i rrugës Grekan – Shelg– Gjyralë.

👷‍♂️ Rruga do të lidhë fshatin Grekan të bashkisë Belsh, me fshatin Gjyrale të bashkisë Cërrik. Me financim të Qeverisë Shqiptare,…
Read More
🎄 ATMOSFERË FESTIVE NË BELSH 🎄

🎄 ATMOSFERË FESTIVE NË BELSH 🎄

 
Read More

Formulari për moshën e tretë

Formulari për moshën e tretë

🚨 RAPORTONI 🚨 📌Bashkia Belsh ju vjen në ndihmë të gjithë moshuarve që jetojnë vetëm. 📌Nëse jeni në dijeni për persona të…
Read More
PLANI I PERFORMANCËS AFATMESËM BUXHETORE 2020 2022  BASHKIA BELSH
SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL  “Ndihma Ekonomike”
SHPALLJE PËR LËVIZJE PARALELE DHE PËR PRANIMIN NË SHËRBIMIN CIVIL “IMT”
Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civil TOPOGRAF
LISTA PER PAGESEN E TAKSES SE NDIKIMIT NE INFRASTRUKTURE PER OBJEKTET E LEGALIZUARA
Shpallje per levizje paralele dhe pranim ne sherbimin civi FINANCE
SHPALLJE PËR NËPUNËS CIVIL, LËVIZJE PARALELE DHE PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL “Specialist I B.E”
Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak për pranimin në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive (specialist) “Shkenca Ekonomike”.
Njoftim mbi rezultatet e verifikimit paraprak për pranimin në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive (specialist) “Shkenca Juridike”.

Vendimet e Bashkise

Vendim   nr.: 71    dt.:  16.10.2019    Miratimin e listes analitike te disa pronave te vecanta ne njesine administrative Belsh shiko_vendimin

Vendim   nr.: 70    dt.:  16.10.2019    Per propozim per dhenien e ndihmes ekonomike per priudhen 01.09.2019-31.09.2019 shiko_vendimin

Vendim   nr.: 69    dt.:  04.10.2019    Per propozim per dhenien e ndihmes ekonomike per priudhen 01.08.2019-31.08.2019 shiko_vendimin

Shiko Vendimet e tjera…

Publikime

Media

Adresa në Facebook